Kasina x Nike Air Max 1 Brun Blå

Release dato:

11. juli, 2022

Model

Nike Air Max 1

Colorway

Style:

DQ8475-800

Release dato:

11. juli, 2022

Model:

Nike Air Max 1

Colorway:

Style:

DQ8475-800

Info om Kasina x Nike Air Max 1 Brun Blå releasen

Når den nye  Kasina x Nike Air Max 1 Brun Blå (DQ8475-800) releaser er der tale om en decideret dobbelt fejring.

Både det koreanske Kasina brand og Nike har nemlig noget særligt at fejre. Kasina har et flot 25 års jubilæum og som du måske ved runder Air Max 1 silhouetten hele 35 år på hylderne i år.

Ud over denne farverige brune og blå colorway releaser også en lidt mere afdæmpet udgave hvor farverne omfatter både grå og blå toner.

Farverne på de to par sneakers er ikke grebet helt ud af luften. De er nemlig inspireret at de farverige Won-Ang ænder. Ud over et par flotte farvesammensætninger er der også leget med materialerne. Af designelementer der er værd at fremhæve er de gennemsigtige såler, samtat overdelen består af både premium læder, ruskind og det langhårede Pony hair materiale.

 

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 1

Som du har kunne læse, releaser Kasina x Nike Air Max 1 Brun Blå inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 11. juli, 2022 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Wood Wood og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.