Ishod Wair x Nike SB Dunk High

Release dato:

3. juli, 2021

Model

Nike SB Dunk High

Colorway

Style:

DH7683-100

Release dato:

3. juli, 2021

Model:

Nike SB Dunk High

Colorway:

Style:

DH7683-100

Info om Ishod Wair x Nike SB Dunk High releasen

Nu lander denne vile Ishod Wair x Nike SB Dunk High snart!

Nike SB’s egen Ishod Wair er gået sammen med bilentusiast Magnus Walker. Dette samarbejde er inspireret af Walker’s 1971 Porsche 911 T “277”, der blev berømt i sin ”Urban Outlaw” dokumentarfilm. Klik på linket ovenfor, og se Porschen på Walker’s Youtube.

Denne Ishod Wair x Nike SB Dunk High bærer primært farverne hvid, blå og rød. Disse farver matcher nemlig Walker’s Porsche. Læderet som er det primære materiale på overdelen, er af bedste kvalitet. Derudover er der benyttet canvas, som giver en god kontrast i overdelen. Desuden er denne spækket med fede detaljer. Her mener vi både perforerede sidepaneler, små logoer rundt omkring, skotskternet inderfor og meget mere. En af de fedeste detaljer er Nike branding i Porsche skrifttype på mellemsålen. Virkelig gennemført!

Om du er til Dunk High silhuetten eller ej, så kan denne release nok vinde enhver sneakerentusiasts hjerte. Om ikke andet, så tror vi den bliver meget hurtigt udsolgt. Skal denne være en del af din samling? Så anbefaler vi at du sidder klar ved release. Måske skal du endda bede diverse venner og familie om at deltage for dig.

Se desuden nogle tidligere Dunk High releases, som bestemt også var/er eftertragtede.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Ishod Wair x Nike SB Dunk High

Som du har kunne læse, releaser Ishod Wair x Nike SB Dunk High inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 3. juli, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.