Hvide sneakers til sommeren 2015

Hvide sneakers til sommeren 2015

Hvide sneakers til sommeren 2015 er hvad vi her har forsøgt at give dig lidt inspiration til. Hvis du elsker sneakers ved du godt at det bedste tidspunkt at gå i hvide sneakers er om sommeren, hvor man lettest kan holde dem rene, og samtidig giver de en fin lethed til dit øvrige forårs- og sommertøj.

Alle de viste sneakers i dette indlæg er fundet hos Andsneaks.com – en dansk webshop med et fedt udvalg af sneakers til både damer og herrer.

Se alle vores hvide sneakers

Hvide sneakers er cool til både drengene og pigerne,og i dette indlæg har vi fokuseret på modeller der går til både herrerne og damerne.

hvide-sneakers-til-sommeren-2015-adidas-superstar-foundation-coolsneakers
Adidas Superstar Foundation

Denne silhouet behøver vel ikke nogen nærmere introduktion. Superstar modellerne hitter på ny, og en helt hvid colorway som denne vil altid være et hit.
Køb dem her!

hvide-sneakers-til-sommeren-2015-asics-gel-lyte-iii-coolsneakers
Asics Gel Lyte III
En lækker hvid og fuldstændig clean colorway af en klassisk silhouet fra Asics.
Køb dem her!

hvide-sneakers-til-sommeren-2015-new-balance-mrl999aw-coolsneakers
New Balance MRL999AW

En SINDSYG LÆKKER sneaker. Mere er der næsten ikke at sige til det. Jo, det skulle måske lige være at man skal skynde sig hvis man vil ha’ den, da det er en Limited Edition sneaker.
Køb dem her!

hvide-sneakers-til-sommeren-2015-puma-disc-blaze-coolsneakers
Puma Disc Blaze

En flot sneaker til dig der ikke er bange for at skille dig lidt ud. Komforten er i top i et par Disc Blaze, og med Puma Disc teknologier slipper du for at snørre snørrebånd på normal vis.
Køb dem her!

hvide-sneakers-til-sommeren-2015-converse-coolsneakers
Converse Mono Hi

Bedre kendt som festival sneaker #1, fordi den næsten er umulig at tage livet af. Selv ikke en beskidt dansk festival løser den opgave
Køb dem her!

 Hvor kan jeg købe hvide sneakers til sommeren 2015?

Alle de viste modeller kan du finde hos Andsneaks.com – så længe de er på lager!