Hello Kitty x Nike Air Presto

Release dato:

10. maj, 2022

Model

Nike Air Presto

Colorway

Style:

DV3770-400

Release dato:

10. maj, 2022

Model:

Nike Air Presto

Colorway:

Style:

DV3770-400

Info om Hello Kitty x Nike Air Presto releasen

Nu releaser Hello Kitty x Nike Air Presto (DV3770-400). Hvis du som jeg har en forkærlighed for Presto silhouetten er det her altså ren lykke.

Samarbejdet mellem Nike og Hello Kitty er virkelig gennemført og at vælge Presto sneakeren til netop dette collab er godt tænkt. For det første er neopren overdelen et perfekt lærred for Hello Kitty mønstret. Derudover er Hello Kitty lige så likeable og behagelig som sneakeren. Presto sneakeren er noget af det mest behagelige og det er ikke tilfældigt at den i sin tid blev lanceret som ‘a t-shirt for your feet’. Simplethen bare super behagelige. Lidt ligesom Hello Kitty.

Hello Kitty x Nike Air Presto kommer i størrelser til hele familien, og det er altså helt ned til de allermindste størrelser.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Presto

Som du har kunne læse, releaser Hello Kitty x Nike Air Presto inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 10. maj, 2022 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.