Hello Kitty x Nike Air Presto

Nu releaser Hello Kitty x Nike Air Presto (DV3770-400). Hvis du som jeg har en forkærlighed for Presto silhouetten er det her altså ren lykke.

Samarbejdet mellem Nike og Hello Kitty er virkelig gennemført og at vælge Presto sneakeren til netop dette collab er godt tænkt. For det første er neopren overdelen et perfekt lærred for Hello Kitty mønstret. Derudover er Hello Kitty lige så likeable og behagelig som sneakeren. Presto sneakeren er noget af det mest behagelige og det er ikke tilfældigt at den i sin tid blev lanceret som ‘a t-shirt for your feet’. Simplethen bare super behagelige. Lidt ligesom Hello Kitty.

Hello Kitty x Nike Air Presto kommer i størrelser til hele familien, og det er altså helt ned til de allermindste størrelser.

Nike Air Presto

Style: DV3770-400

Køb dine Nike sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Leder du efter Nike sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00