Grateful Dead x Nike SB Dunk Gul

Release dato:

25. juli, 2020

Model

Nike SB Dunk

Colorway

Style:

CJ5378-700

nike-store-1200x628.jpg

Rabatkode til Nike Store

Køb 3 produkter til fuld pris og spar 20% med rabatkoden BUNDLE3.

Fra 8.-14. februar 2019

Release dato:

25. juli, 2020

Model:

Nike SB Dunk

Colorway:

Style:

CJ5378-700

Info om Grateful Dead x Nike SB Dunk Gul releasen

Nu releaser den vilde Grateful Dead x Nike SB Dunk Gul snart!

Grateful Dead er et amerikansk rockband. Er det så et samarbejde med dem som band? Nej. Den korte historie er, at en af bandets medlemmer havde fået øgenavnet “Bear”. På en opsamlings-plade som denne mand stod bag, var der tegnet bamser på bagsiden af coveret. Disse “Grateful Dead Bears” blev et symbol på bandet, og hurtigt kunne man få alverdens merchandise med disse bjørne. Man kunne få alt fra plys legetøj, klistermærker til bil, magneter og endda kostumer.

Grateful Dead var et amerikansk psykedelisk rockband fra Palo Alto. De blev dannet tilbage i 1965. Bandets var aktive i mere end 30 år.

Nike Dunk silhuetten må siges at være tilbage, sådan for alvor. Det har selvfølgelig sat gang i nogle kreative hoveder hos Nike, og derved er dette collab opstået. Denne Grateful Dead x Nike SB Dunk Gul har en overdel i plystekstil med ruskinds-overlays. Der er blå detaljer på hæl, ydersål og swoosh. Swoosh’en er desuden inspireret af halskraven på de kendte “Grateful Dead Bears”. Der medfølger blå snørebånd også. En sidste lille detaljer  er den famøse “stash pocket” på bagsiden af pløsen, som vi også har set på Travis Scott collabs.

Dette er uden tvivl den mest anderledes Nike Dunk release i år. Vi er ikke i tvivl om at der desuden bliver rifter om disse. Vi har ingen officiel release-info fra Nike endnu, dog forventer vi nogenlunde samme setup som Ben & Jerry’s “Chunky Dunky”.

Vi kan se på diverse store amerikanske “leak”-profiler at der også kommer en grøn colorway med blå detaljer, samt en orange colorway med grønne detaljer.

Hold godt øje med denne side, og så krydser vi fingre for en masse WINS ved release! Husk at tagge @coolsneakersdk når du uploader til Instagram.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Grateful Dead x Nike SB Dunk Gul

Som du har kunne læse, releaser Grateful Dead x Nike SB Dunk Gul inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 25. juli, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.