Frog Skateboards x Nike SB Zoom Blazer Mid

Release dato:

30. marts, 2019

Model

Nike SB Zoom Blazer Mid

Colorway

Style:

AH6158-300

Release dato:

30. marts, 2019

Model:

Nike SB Zoom Blazer Mid

Colorway:

Style:

AH6158-300

Info om Frog Skateboards x Nike SB Zoom Blazer Mid releasen

Denne sjove Frog Skateboards x Nike SB Zoom Blazer Mid releaser inden længe.

Amerikanske Frog Skateboards har for første gang får et samarbejde i hus med Nike Skateboarding. De har lavet deres helt egen version af den ikoniske Nike SB Blazer Mid silhuet. Hele overdelen er konstrueret i ruskind som har en sart lysegrøn farve. Swoosh’en er en smule “off-color”, og frø-maskotten står i kontrast på ydersiden af begge sko. På snørebåndene ses print af mariehøns, som også er at finde på bagsiden af mellemsålen. Øverst bagpå står “frog” skrevet.

Vi tror bestemt at denne Frog Skateboards x Nike SB Zoom Blazer Mid kommer til at gå som varmt brød blandt alle skaters. Vi anbefaler derfor at du sidder klar ved release, hvis denne skal være en del af samlingen.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike SB Zoom Blazer Mid

Som du har kunne læse, releaser Frog Skateboards x Nike SB Zoom Blazer Mid inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 30. marts, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.