Fragment x Nike Air Jordan 3

Release dato:

17. september, 2020

Model

Nike Air Jordan 3

Colorway

White-Black-White

Style:

DA3595-100

Release dato:

17. september, 2020

Model:

Nike Air Jordan 3

Colorway:

White-Black-White

Style:

DA3595-100

Info om Fragment x Nike Air Jordan 3 releasen

Nu lander denne flotte Fragment x Nike Air Jordan 3 endelig!

Manden bag Fragment, Hiroshi Fujiwaras, har gennem årene lavet en hel del sammen med Nike. Af den årsag var mange selvfølgelig enormt begejstrede da han tidligere på året blev spottet i dette nye par Jordans. Vi har længe ventet på en officiel melding fra Nike og Jordan Brand. Nu er ventetiden forbi!

Denne Fragment x Nike Air Jordan 3 viser fuld respekt for Jordan arven. Umiddelbart er det en meget simpel hvid/sort colorway, men alligevel er den fyldt med lækre detaljer. Overdelen er konstrueret i både læder, tumbled læder og perforeret læder. Materialevalget ser ud til at være af bedste kvalitet!
Desuden ses Fragment lynet på hælen, som sidder bag en gennemsigtig Jordan hælkappe. En super lækker detalje hvis du spørger mig! Sidst men ikke mindst ses en lille kodelinje på mellemsålen.

Air Jordan 3 er designet af Tinker Hatfield Jr. Manden som også har designet den ikoniske Air Max 1, samt mange andre.

Hvis denne flotte Jordan 3 skal være en del af din samling, anbefaler vi at du sidder klar ved release. Der er ingen tvivl om at efterspørgslen er høj og stock er med stor sandsynlighed relativt lav.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Fragment x Nike Air Jordan 3

Som du har kunne læse, releaser Fragment x Nike Air Jordan 3 inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 17. september, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.