FPAR x Nike SB Dunk High Pro

Release dato:

29. oktober, 2019

Model

Nike SB Dunk High Pro

Colorway

-

Style:

-

Release dato:

29. oktober, 2019

Model:

Nike SB Dunk High Pro

Colorway:

Style:

Info om FPAR x Nike SB Dunk High Pro releasen

Se den kommende FPAR x Nike SB Dunk High Pro release lige her.

Vi har ikke så mange informationer om releasen endnu, og der er en sansynlighed for at den kun releaser i USA. Dog kan vi fortælle at manden bag streetwear brandet FPAR Tetsu ‘Tet’ Nishiyama også er manden bag denne release. FPAR brandet blev stiftet tilbage i 1993, i en periode hvor Tet også selv var en ivrig skater. Derfor er valget naturligvis også faldet på en helt klassisk SB silhouet, Dunk High modellen. Som du kan se er modellen blevet modificeret godt og grundigt. F.eks. er det tydeligt at skoen har lånt designelementer fra f.eks. Jordan 6 silhouetten.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike SB Dunk High Pro

Som du har kunne læse, releaser FPAR x Nike SB Dunk High Pro inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 29. oktober, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.