David Obadia x Puma RS-1 Grå

Release dato:

12. februar, 2019

Model

Puma RS-1

Colorway

Style:

369369-02

Arkk Copenhagen

Arkk Copenhagen er som navnet antyder det, et dansk sneaker brand. Siden 2014 har de 2 grundlæggere af brandet, Kasper Høj Rasmussen og Thomas Refdahl udfordret de store brands på markedet med deres skandinaviske minimalistiske designs.

Release dato:

12. februar, 2019

Model:

Puma RS-1

Colorway:

Style:

369369-02

Info om David Obadia x Puma RS-1 Grå releasen

Denne nye David Obadia x Puma RS-1 Grå er lige på trapperne!

Den kreative direktør for Paris-butikken Harmony har denne gang slået sig sammen med Puma. Der releaser i alt 2 silhuetter og 4 colorways. Obadia husker silhuetterne fra sin barndom, og har med fuld respekt re-designet med sit eget præg.

Puma RS-1 havde første release i 1985 med sit dengang innovative RS system. Overdelen på denne David Obadia x Puma RS-1 Grå er et mix af nylon og ruskind, som giver begge colorways et godt vintage look.

Puma Crack silhuetten havde første release tilbage i 1968, hvor den blev brugt i sports-sammenhæng. Senere tog Puma afsæt i Crack-silhuetten og lavede den legendariske Puma Suede. Overdelen på Puma Crack er konstrueret i bredriflet fløjl, som giver den et super fedt skævt udtryk.

Mange flere Puma releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Puma RS-1

Som du har kunne læse, releaser David Obadia x Puma RS-1 Grå inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 12. februar, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Kig efter skoene hos disse Puma forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

RABATKODE

SPAR 25%

SPAR 25% på NÆSTEN ALT I NIKE STORE t.o.m. 29/11-2022 kl. 9.00

Rabatkode: GOBIG22