Concepts x Nike SB Dunk High TurDUNKen

Release dato:

21. november, 2020

Model

Nike SB Dunk High

Colorway

-

Style:

DC6887-200

Release dato:

21. november, 2020

Model:

Nike SB Dunk High

Colorway:

Style:

DC6887-200

Info om Concepts x Nike SB Dunk High TurDUNKen releasen

Nu releaser Concepts x Nike SB Dunk High TurDUNKen. Endnu et collab mellem Concepts og Nike SB.

Nike har gennem året releaset en lang række Dunk Lows der mere eller mindre alle sammen har været super hypet, og med god grund. Der har nemlig været en række sindsyg fede collabs imellem, og stock har været meget limiteret. Nu ser det ud til at det er High modellen der bliver næste silhouet der skal ‘udsættes’ for de skøre idéer fra alverdens kreative samarbejdspartnere.

Denne ‘TurDUNKen’ release er inspireret af af det klassiske amerikanske Thanksgiving måltid. Velbekomme, og held og lykke med at coppe skoene.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Concepts x Nike SB Dunk High TurDUNKen

Som du har kunne læse, releaser Concepts x Nike SB Dunk High TurDUNKen inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 21. november, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.