Colin Kaepernick x Nike Air Force 1

Release dato:

28. december, 2019

Model

Nike Air Force 1

Colorway

Black

Style:

-

Release dato:

28. december, 2019

Model:

Nike Air Force 1

Colorway:

Black

Style:

Info om Colin Kaepernick x Nike Air Force 1 releasen

Nu releaser Colin Kaepernick x Nike Air Force 1.

Du kender silhouetten til hudløshed, men denne udgave er alligevel speciel. Det er ikke ofte vi ser Nike engagere sig i politiske debatter, men det gør man i den grad ved at engagere sig og holde hånde over Colin Kaepernick.

Colin Kaepernick

Colin Kaepernick blev kendt som NFL spilleren der i 2016 valgte at knæle under nationalsangen i stedet for at blive stående med hånden på hjertet som traditionen byder det. Han valgte at sætte sig, for at belyse de uretfærdigheder afro amerikanere og andre minoriteter i USA udsættes for.

Hans handling har startet en hel bevægelse og han har formået at pisse Donald Trump, der som sædvanligt er uden for pædagogisk rækkevidde, af.

Alt i alt et stærkt statement fra Colin Kaepernick, som Nike har bakket godt op omkring fra start.

Skoene kommer i størrelser til hele familien. Altså både i modeller der passer til den mindste børn, de større børn, de unge, kvinder og mænd.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Force 1

Som du har kunne læse, releaser Colin Kaepernick x Nike Air Force 1 inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 28. december, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.