CLOT x Nike Air Force 1

Release dato:

11. november, 2019

Model

Nike Air Force 1

Colorway

Game Royal-White-Gum Light Brown

Style:

CJ5290-400

Release dato:

11. november, 2019

Model:

Nike Air Force 1

Colorway:

Game Royal-White-Gum Light Brown

Style:

CJ5290-400

Info om CLOT x Nike Air Force 1 releasen

Nu skal vi heldigvis ikke vente meget længere på CLOT x Nike Air Force 1!

Grundlæggerne af CLOT hedder Edison Chen og Kevin Poon. Edison startede sin karriere i musikindustrien i slutningen af 90’erne. I 2003 etablerede de to makkere så CLOT Inc. En vellykket forsøg på at få streetwear og fashion til Asien.

Edison Chen’s tilgang til denne release er at bygge broer. Denne flotte CLOT x Nike Air Force 1 kombinerer den original silhuet med nye innovative detaljer som forener kulturer. Overdelen har et kinesisk mønster som er inspireret af “The Silk Road”, også kaldet “Silkevejen”. Denne vej er en stor handelsrute, der forbinder øst og vest i Asien.

Desuden er overdelen i to lag, inspireret af Yin/Yang. Under det blå ligger at gråt lag som efter sigenede skulle kunne ses når man får skoen i hånden. Disse to lag har til formål at repræsentere balancen mellem eksternalisme og internalisme. De to skal skal minde os om at fred er noget vi skal finde i os selv, fremfor i noget omkring os.

Som afslutning på en utrolig flot colorway er valgt en hvid mellemsål og en gum ydersål. I min optik er dette virkelig prikken over i’et.

Alle medier skriver at denne release er limited. Desuden fornemmer vi enormt stor efterspørgsel. Derfor anbefaler vi selvfølgelig at du sidder helt klar ved release, hvis denne flotte Air Force 1 skal være en del af din samling. Vi krydser selvfølgelig fingre for en masse WINS.

Hold øje med vores release kalender så du ikke misser store releases i fremtiden.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe CLOT x Nike Air Force 1

Som du har kunne læse, releaser CLOT x Nike Air Force 1 inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 11. november, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.