Civilist x Nike SB Dunk Low

Release dato:

29. august, 2020

Model

Nike SB Dunk Low

Colorway

Black-Black-Black

Style:

CZ5123-001

Release dato:

29. august, 2020

Model:

Nike SB Dunk Low

Colorway:

Black-Black-Black

Style:

CZ5123-001

Info om Civilist x Nike SB Dunk Low releasen

Nu releaser den længe ventede Civilist x Nike SB Dunk Low endelig!

Den Berlin-baserede skateshop Civilist er gået sammen med Nike SB. Umiddelbart ligner denne release ikke noget specielt, men klik gennem billederne ovenfor og bliv klogere.

Den sorte overdel har en feature som gør, at når den bliver udsat for varme ændrer den sig. Under det sorte er nemlig et flerfarvet termisk mønster. Dette bliver sort igen, når overdelen udsættes for kulde. Der har allerede været utallige videoer og billeder på Instagram af hvordan man kan slippe sin kreativitet løs med dette.

Civilist branding er placeret småt på siden under swoosh og i indersålen.

 

Som med langt de fleste seneste Dunk releases, så tror vi også denne bliver udsolgt hurtigt. Diverse resell-sider har lavet predictions på denne, og alt tyder på at der bliver kamp om disse.

Vi ved kun indtil at diverese skateshops får disse til release d. 29. august. Der er intet officielt meldt ud fra Nike endnu, men jeg forestiller mig at de kommer hos Nike ugen efter.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Civilist x Nike SB Dunk Low

Som du har kunne læse, releaser Civilist x Nike SB Dunk Low inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 29. august, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.