Cheetos x Puma Suede 397214-01

Cheetos x Puma Suede 397214-01

Nu releaser Cheetos x Puma Suede 397214-01 – en sneaker der er en del af en bemærkelsesværdig release. Denne klassiske Puma Suede er en af de to par sneakers repræsenteret i dette Cheetos x Puma Collab.

Der er tale om en super gemmenført designet sneaker der bare stinker af Cheetos – så meget at man nærmest kan fornemme de orange fingre man bliver efterladt med når man har trukket dem på fødderne.

Den genkendelige orange Cheetos farve springer i øjnene og detaljerne er mange og lækre. Du finder leopard mønster som en reference til Cheetos maskotten. Samme maskot finder du på indersålen. Skoene er udstyret med en gennemsigtig sål, hvor du foinder Cheetos logoet printet i fuld størrelse.

Som en ekstra liret detalje kommer skoen ikke i en traditionel skoæske,men i en Cheetos pose. Det er en fed gimmick, og sikkert også mere bæredygtigt – det er jo meget oppe i tiden.

Puma Suede

Style: 397214-01

Colorway: Rickie Orange-For All Time Red-Warm White

Release doto: 16. februar, 2024

Køb dine Puma sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.