Central Cee x Nike Air Max 95 HQ6457-001

Central Cee x Nike Air Max 95 HQ6457-001

Vi ved ikke meget, men det vi ved om den kommende Central Cee x Nike Air Max 95 HQ6457-001 release får i lige her.

Nike har en lang tradition med at samarbejde med urbane artister. Vi kan i flæng nævne Kanye West, Eminem, Drake, Skepta og senest Travis Scott. Næste artist i kongerækken bliver i år Central Cee, som kaster sig ud i et Nike eventyr med Nike Air Max 95’eren i fokus.

Central Cee x Nike Air Max 95 samarbejdet bliver eftersigende lanceret i ‘Holiday Season’ i december 2024, hvor Nike ofte ligger nogen af deres allerstørste og mest prestigefyldte releases.

OBS! Billedet i denne artikel viser ikke den endelige sneaker der kommer til at release, men illustrer blot et blankt lærred. Air Max 95 silhouetten skulle dog være sikker nok.

Centra Cee er naturligvis et stort navn og han har også allerede haft en kæmpe impact på modebilledet. Der går f.eks. ikke lang tid fra han poserer i et rimelig ordinært Nike Tech Fleece outfit, til produkterne melder udsolgt hos forhandlere verden over. Netop Nike Tech Fleece produkterne er også en del af det kommende collab mellem Nike og rapperen.

Som tidligere skrevet har vi langt fra alle detaljer på plads, men der er ingen tvivl om at vi kommer til at følge hele hypen og vil gøre vores bedste for at du kan føle dig opdateret.

Nike Air Max 95

Style: HQ6457-001

Colorway: Black/Metallic Red Bronze/Anthracite/Dusted Clay/Cool Grey

Release doto: 1. december, 2024

Køb dine Nike sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Leder du efter Nike sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.