BAPE x Adidas Ultra Boost Black Camo

Release dato:

2. februar, 2019

Model

Adidas Ultra Boost

Colorway

Camo

Style:

G54784

Adidas

Nike er er af verdens største sportswear brands. Det blev stiftet i …

Release dato:

2. februar, 2019

Model:

Adidas Ultra Boost

Colorway:

Camo

Style:

G54784

Info om BAPE x Adidas Ultra Boost Black Camo releasen

Lad os kigge nærmere på de kommende BAPE x Adidas Ultra Boost Black Camo. Adidas har netop smidt de officielle billeder af skoene op, så nu kan vi give dig de info du har brug for.

Når A Bathing Ape (BAPE), samarbejder med Adidas stikker hypen som regel altid af. Sådan har det i hvertfald været de sidste par år. Der er dog også set samarbejder der har haft mindre succes. F.eks. da BAPE sammen med Undefeated kastede sig over Adidas Superstar silhouetten for nogen år tilbage.

Denne release er naturligvis designet med BAPE’s karakteristiske camouflage print. Ud over dette sorte camouflage print kommer også en udgave i det klassiske grønne camouflage print.

 

Mange flere Adidas releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Adidas Ultra Boost

Som du har kunne læse, releaser BAPE x Adidas Ultra Boost Black Camo inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 2. februar, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Det er ikke alle ‘normale’ sneaker forhandlere der får mulighed for at sælge dette Adidas Collab. Selv om vi endnu ikke har alle forhandlere bekræftet vil vi dog anbefale dig at holde øje med forhandlerne nedenfor.

Kig efter skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.