BAPE x Adidas Stan Smith IG8949

BAPE x Adidas Stan Smith IG8949

Nu skal vi kigge nærmere de de nye BAPE x Adidas Stan Smith IG8949.

Adidas og BAPE fejrer A Bathing Ape brandets 30 jubilæum og har gjort det i et stykke tid. Det kan man jo gøre på en masse måder men det nest nærliggende er naturligvis at smide en bunke lækkert beklædning på gaden og naturligvis dette par Adidas Stan Smith.

Skoen er naturligvis udsmykket i den klassiske BAPE Camo overdel og ellers prydet med guld detaljer, både i form af BAPE og Adidas branding.

Der har været fokus på bæredygtighed i udviklingen af skoen og den indeholder faktisk 20% genanvendelige materialer. Der er plads til forbedringer når det kommer til bæredygtighed, men det kan da være en start.

Adidas Stan Smith

Style: IG8949

Colorway: Cloud White / Cloud White / Off White

Release doto: 10. februar, 2024

Køb dine Adidas sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Leder du efter Adidas sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00