Atmos x Nike Air Max 1 Elephant

Atmos x Nike Air Max 1 Elephant var den ubestridte vinder da Nike i forbindelse med Air Max Day sidste år lod brugerne stemme om hvilken release vi skulle have et gensyn med i 2017.

Og nu er den her så! Denne fantastiske release lavet i et stærkt samarbejde mellem japanske Atmos og Nike. Denne colorway er legendarisk, og på re-sell markedet har denne sneaker i god stand kunne fremtvinge uhyrligt høje priser.

Selv om denne ikke er den originale release er der ingen tvivl om at når man holder udbud op imod efterspørgsel vil priserne kun gå én vej. Op. Hvis du ikke skal ud i verden for at campe er din bedste chance for at coppe denne release at deltage i et online raffle. En lodtrækning hvor du, hvis du har heldet på din side, kan vinde muligheden for at købe skoen. Både End Clothing og Nike Store afholder denne form for lodtrækning.

Hvor kan jeg købe Atmos x Nike Air Max 1 Elephant?

Atmos x Nike Air Max 1 Elephant relelaser d. 18. marts i Nike Store hvor du kan deltage i lodtrækningen om skoene.

Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Nike Air Max 1

Atmos x Nike Air Max 1 Elephant Atmos x Nike Air Max 1 Elephant

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00