Asics Gel Lyte III Bad Santa

Asics Gel Lyte III Bad Santa er den ene af 2 sko i denne Asics Christmas Pack, som samtidig markerer at året er ved at gå på hæld. Det er nemlig den sidste release pack vi ser fra Asics i år.

Asics Gel Lyte III Bad Santa releaser hos bl.a. End Clothing d. 14. november

Der er tale om en super skarp colorway af den altid populære Gel Lyte III silhouet. Du får en sort og rød overdel i ruskind, med grå Asics branding og speckles for alle pengene på mellemsålen.

Jeg er vild med dem, og har fornemmelsen af at jeg ikke er den eneste – så hold dig klar ved releasen hos End Clothing hvis du vil have fingrene i denne sæsonens sidste Asics release.

Ud over denne sko indeholder Asics Christmas Pack også et par Asics Gel Lyte V ‘Jack Frost’.

Hvor kan jeg købe Asics Gel Lyte III Bad Santa?

Nap dem hos End Clothing d. 14. november – formentlig ved midnat.

Asics Gel Lyte III
Black/Red
H60QQ-9023

Asics-Christmas-Pack-01-coolsneakers Asics-Christmas-Pack-02-coolsneakers Asics-Christmas-Pack-03-coolsneakers Asics-Christmas-Pack-04-coolsneakers

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Munk Store, Naked , Size? og End Clothing for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00