Ambush x Nike Air Force 1 Low Game Royal

Nu releaser Ambush x Nike Air Force 1 Low Game Royal (DV3464-400).

Måske har du allerede set den grønne ‘Pine Green’ version af samme sneaker, men i dette post kigger vi nærmere på den blå og gule udgave.

Ambush og Nike har igen teamet up og sender i denne uge to fantastiske sneakers på markedet. Det er er den klassiske Air Force 1 sneaker der er udgangspunktet, men Ambush har spredt deres tryllestøv og resultatet er denne lækre gummisko.

Den helt ‘Game Royal’ blå læderoverdel og tilhørende blå sål og snørebånd er pyntet med Ambush branding på pløsen og hæles, samt to meget iøjnefaldende gule swoosher. Swoosher der er så store at de fortsætter bagover skoene og nærmest danner vinger.

Et super hurtigt par som der nok skal blive rift om når de releaser.

Nike Air Force 1

Style: DV3464-400

Colorway: Game Royal Vivid Sulfur

Køb dine Nike sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Leder du efter Nike sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00