Adidas ZX 8000 OG Aqua

Release dato:

16. november, 2019

Model

Adidas ZX 8000

Colorway

Light Aqua-Sand

Style:

EE4754

Release dato:

16. november, 2019

Model:

Adidas ZX 8000

Colorway:

Light Aqua-Sand

Style:

EE4754

Info om Adidas ZX 8000 OG Aqua releasen

ENDELIG vender den legendariske Adidas ZX 8000 OG Aqua tilbage! En release som vi i høj grad har set frem til.

Første gang denne ZX 8000 så dagens lys var i 1989. Dengang var den blandt de mest populære løbesko på markedet. Kendetegnet ved denne legendariske colorway er kombinationen af grøn-blå nuancer og gule accenter. Komforten er helt i top, selv efter så mange år.

Overdelen er konstrueret i en blanding af mesh, ruskind og læder. Alt er som på den originale udgivelse, udover lidt ekstra detaljer på emblemet på snørebåndene og i indersålen. Vi ved hvordan mange retro-silhuetter er ultra populære lige nu. Denne ZX 8000 Aqua bliver med garanti ingen undtagelse!

Adidas Torsion teknologien fylder 30 år. Hvis du undrer dig over alle de nye modeller samt re-releases med Torsion teknologi, ved du nu hvorfor. Vi regner med at Adidas ZX 8000 OG Aqua sælger hurtigt ud. Lige nu ved vi ikke noget om antal, men alt tyder på at det bliver en limited release. Hvis du håber at få fat i et par, anbefaler vi at du sidder klar ved release.

Hvad er Torsion? Tænk på Torsionsystemet som en let bro mellem forfoden og hælen. Ved at støtte midt på foden fungerer Torsion som en platform. Dette er gavnligt for beskyttelse, pasform og kontrol under skridt og bevægelser. Dette system gavner i hverdagssko såvel som løbe- og sportssko.

Måske har du også set at tyske Overkill glæder sig mindst ligeså meget som os? De har i hvert fald været skarpe med markedsføringen. Se Instagram-video her.

Mange flere Adidas releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Adidas ZX 8000

Som du har kunne læse, releaser Adidas ZX 8000 OG Aqua inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 16. november, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

BLACK FRIDAY I NIKE STORE

SPAR 25%

SPAR 25% på NÆSTEN ALT I NIKE STORE t.o.m. 1/12-2020 kl. 7.30

Rabatkode: SHINE2020