Adidas Yung 1 Frieza

Yeezy Mafia er ude med rygterne igen, og vi har ikke grund til andet end at tro på dem. Dragon Ball Z x Adidas Yung 1 Frieza er første collab ud af syv!

UPDATE D. 13. SEPTEMBER: releasedatoen er nu fastsat til d. 29. september.

Denne første release har, som navnet indikerer, inspiration fra Dragon Ball karakteren “Frieza”. Denne nye silhouet fra Adidas minder meget om Yeezy Wave Runner 700-modellen, men bestemt også den gamle Temper Run. Helt klart en sneaker som vil gå ind under kategorien “chunky”.
For at efterligne Frieza’s udseende har vi en colorway med en hvid mesh- og læder overdel, med lilla og lysrøde accenter henover tåboksen, hælen og på mellemsålen.

Hvor kan man købe Dragon Ball Z x Adidas Yung 1 Frieza?

Det kan du hos Adidas og en række forhandlere d. 29. september.
Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen. Vi har tilføjet en række forhandlere som vi tror godt kunne få dem her på lager.

Adidas Yung 1
Cloud White/Unity Purple-Clear Lilac
D97048

Dragon Ball Z x Adidas Yung 1 Frieza

Dragon Ball Z x Adidas Yung 1 Frieza

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00