Adidas Yeezy Powerphase Calabasas Grey

Endnu en uge, endnu en Yeezy release – og denne gang skal vi kigge nærmere på de kommende Adidas Yeezy Powerphase Calabasas Grey.

Kanye hiver i samarbejde med Adidas endnu et par YEEZY’s frem fra skabet, og denne gang er det den noget underspillede Powerphase Calabasas model.

Designmæssigt adskiller den sig fuldstændigt fra Boost modellerne, men den kan altså stadig noget. Innovationen i denne model er ikke det vigtigste, og den er nærmest heller ikke eksisterende. Mange vil påstå at de ligner et par traditionelle Reebok sneakers og vi er tilbøjelige til at give dem ret.

Dem kan vi dog også godt li’ og så må vi jo sende en tak til Kanye West for at placere dem på landkortet igen.

Hvor kan jeg købe Adidas Yeezy Powerphase Calabasas Grey?

Skoene releaser d. 9. december i en række forhandlere i Danmark og resten af Europa. Som sædvanlig kan du nappe dem på Adidas,

De danske forhandlere der kommer til at sælge Adidas Yeezy Powerphase Calabasas Grey er:

Hold øje med deres sociale medier for at finde yderligere info om hvordan de releaser skoene.

Øverst til  højre på denne side, eller nederst på siden hvis du er på mobilen finder du en liste over europæiske forhandlere hvor man også kan give releasen et skud.

Adidas Yeezy Powerphase
Grey
CG6422

Nedenstående super lækre on-foot billeder er fra Solebox.

Adidas Yeezy Powerphase Calabasas Grey CG6422 Adidas Yeezy Powerphase Calabasas Grey CG6422

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00