Adidas Yeezy Boost 700 V2 Utility Black

Release dato:

28. juni, 2019

Model

Adidas Yeezy Boost 700 V2

Colorway

Style:

Release dato:

28. juni, 2019

Model:

Adidas Yeezy Boost 700 V2

Colorway:

Style:

Info om Adidas Yeezy Boost 700 V2 Utility Black releasen

Den meget omtalte Adidas Yeezy Boost 700 V2 Utility Black har endelig fået en releasedato!

Der har de seneste måneder været en “neon-farve-tendens” som vel næppe kan være gået nogens næse forbi. Det er Kanye ligeglad med. Kanye holder stilen og kører på med de mere afdæmpede farver. På den måde falder fokus helt naturligt mere på materialerne. På denne Adidas Yeezy Boost 700 V2 Utility Black har man brugt nogle lækre materialer. Ovenpå mesh-overdelen er overlays af både ruskind og læder, ligesom på Yeezy Boost 700 “Tephra”. I modsætning til Tephra, så har denne colorway ikke mange farvenuancer. Hele overdelen er meget mørkegrå, næsten sort, og kun ydersålen har fået en kontrastfarve.

Alt i alt en colorway som kan styles perfekt med både jeans, joggers, shorts etc. Vi glæder os meget til at se dem på fødderne derude! Hvis du skulle være så heldig at coppe, og samtidig er typen som deler på Instagram, så tøv ikke med at tagge os!

Vi tror på at denne colorway kommer til at sælge hurtigt ud! Er du også blandt dem som tror at denne bliver meget populær? Så anbefaler vi at du sidder KLAR ved release, hvis du vil have fingrene i et par.

Mange flere Adidas releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Adidas Yeezy Boost 700 V2

Som du kan læse skal vi inden længe kigge nærmere på denne Adidas Yeezy Boost 700 V2 Utility Black.
Faktisk releaser de allerede d. 28. juni, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du nok ved er der altid ‘specielle omstændigheder’ når der bliver smidt et par Adidas Yeezy på markedet.

Danske og udenlandske forhandlere

Vi har gennem tiden bl.a. set Adidas Yeezy release hos følgende danske og udenlandske forhandlere. For at øge dine chancer for at få fingrene i de eftertragtede skomkan det være en god idé at forsøge at købe dem hos flere forskellige forhandlere.

Vi anbefaler dig at besøge hver enkelt forhandler og sætte dig ind i hvorvidt skoene releaser online, som raffle (lodtrækning), eller der bliver mulighed for at campe og dermed stå i kø til releasen på dagen.

Kig efter Adidas skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.