Adidas Yeezy 700 V3 Azael

Release dato:

23. december, 2019

Model

Adidas Yeezy 700 V3

Colorway

Azael-Azael-Azael

Style:

FW4980

Release dato:

23. december, 2019

Model:

Adidas Yeezy 700 V3

Colorway:

Azael-Azael-Azael

Style:

FW4980

Info om Adidas Yeezy 700 V3 Azael releasen

Nu skal vi snart ikke vente længere på den vilde Adidas Yeezy 700 V3 Azael!

Tilbage i September gav Kanye dette par i gave til DJ Khaled. Dette blev optaget på video og lagt på diverse sociale medier. Siden da har mange Yeezy fans i hele verden ventet i spænding. Nu er den her endelig!

Adidas Yeezy 700 V3 Azael har fået et fuldstændig nyt udtryk i forhold til Yeezy Boost V1 og V2 silhuetterne. I stedet for en overdel i læder og ruskind kommer denne V3 med en mesh-lignende base i overdelen, og en tyk cage. Se billederne øverst på siden (billedet med den selvlysende cage er fra HanZuYing’s Instagram).

Måske har den skarpe Yeezy-fan opdaget noget anderledes ved navnet af denne release. De tidligere releases hed Yeezy Boost 700, men denne hedder blot Yeezy 700. Vi har læst fra pålidelige kilder (såsom Yeezy Mafia) at denne Adidas Yeezy 700 V3 får en helt ny mellemsål og snøresystem. Desuden bliver retail prisen på dette par også omkring 1300-1400kr i stedet for 2200kr som tidligere.

Uanset om man er til de tidligere Yeezy Boost 700 eller denne, så er der ingen tvivl om at Adidas Yeezy 700 V3 bliver ultra populær!

Mange flere Adidas releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Adidas Yeezy 700 V3

Som du kan læse skal vi inden længe kigge nærmere på denne Adidas Yeezy 700 V3 Azael.
Faktisk releaser de allerede d. 23. december, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du nok ved er der altid ‘specielle omstændigheder’ når der bliver smidt et par Adidas Yeezy på markedet.

Danske og udenlandske forhandlere

Vi har gennem tiden bl.a. set Adidas Yeezy release hos følgende danske og udenlandske forhandlere. For at øge dine chancer for at få fingrene i de eftertragtede skomkan det være en god idé at forsøge at købe dem hos flere forskellige forhandlere.

Vi anbefaler dig at besøge hver enkelt forhandler og sætte dig ind i hvorvidt skoene releaser online, som raffle (lodtrækning), eller der bliver mulighed for at campe og dermed stå i kø til releasen på dagen.

Kig efter Adidas skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

BLACK FRIDAY I NIKE STORE

SPAR 25%

SPAR 25% på NÆSTEN ALT I NIKE STORE t.o.m. 1/12-2020 kl. 7.30

Rabatkode: SHINE2020