Adidas UltraBOOST 21 Sort Hvid

Nu releaser den nye Adidas UltraBOOST 21 Sort Hvid endelig!

Da adidas afslørede sin originale UltraBOOST tilbage i 2015, blev den straks årets sko. Collabs og generelle releases blev revet væk. UltraBOOST 20 var en længe ventet opdatering, men denne blev aldrig rigtig populær. Muligvis fordi den mindede for meget om UltraBOOST 19.
Adidas har nu givet denne Adidas UltraBOOST 21 Sort Hvid den opdatering, som silhuetten fortjener.

Et hurtigt kig på den nye silhuet viser, at den i høj grad er blevet anderledes. Mellemsålen har 6% mere BOOST end sin forgænger, med langt størstedelen af dette i hælen. Der er desuden tilført en ny teknologi i Torsion Systemet. Nu er skoen 15% stivere i forfoden for at give et mere spændstigt løb.

Endnu en nyhed i teknologien er Primeblue. Det er genanvendt materiale, som delvist er lavet med Parley Ocean Plastic. 50% af overdelen er tekstil, og 75% af tekstilen er lavet af Primeblue-garn. Der er ikke brugt noget ny polyester.

Hvis du gerne vil se nogle “in hand”-billeder, kan vi blandt andet anbefale at tjekke @hypetobs på Instagram.

Der kommer som start i alt 8 colorways som alle kommer i både herre- og damestørrelser. Vi har samlet vores 4 favoritter her.

Adidas UltraBOOST 21

Style: FY0378

Colorway: Core Black-Core Black-Grey Four

Køb dine Adidas sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Leder du efter Adidas sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00