Adidas Ultra Boost Silver Pack

Adidas er igen på trapperne med noget som vi forventer kommer til at sælge ud MEGET hurtigt. I dag kigger vi nærmere på Adidas Ultra Boost Silver Pack, som er 1 ud af 3 silhouetter i pakken.

Alle 3 silhouetter i “Silver Pack” releaser d. 16. februar hos shops som End og Adidas selv.

Man kan vidst roligt sige at 2016 har været Adidas’ år, og det tyder på at de ikke har tænkt sig at lade “titlen” gå videre i 2017. I hvert fald ligger de hårdt ud med mange lækre colorways af Ultra Boost 3.0, og nu denne sindsygt lækre pakke á 3 sølv sneakers. Vi tror de kommer til at sælge ud hurtigt! Se også Adidas Ultra Boost 3.0 navy sneakeren!

Hvor kan man købe Adidas Ultra Boost Silver Pack?

Det kan du fra d. 16. februar hos Adidas og End. Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Adidas Ultra Boost
Metallic Silver
BA8143

Adidas Ultra Boost Silver Pack

Adidas Ultra Boost Silver Pack

Adidas Ultra Boost Silver Pack

Adidas Ultra Boost Silver Pack

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00