Adidas Ultra Boost 3.0 Pearl Grey

Vi ved vidst alle efterhånden, at når Adidas releaser en ny Ultra Boost colorway, så bliver det spændene! Denne Adidas Ultra Boost 3.0 Pearl Grey colorway er i vores optik ekstra spændende! Kombinationen af grå og olivengrøn er sindsygt flot, og ikke set før.

Adidas Ultra Boost Pearl Grey releaser online hos Adidas d. 23. marts kl. 9.

Silhouetten kender vi efterhånden ret godt. Vi ved at kombinationen af en Primeknit overdel på en fuldlængde Boost mellemsål er noget nær det bedste indenfor komfort. Denne colorway kombinerer desuden de fedeste farver til foråret og sommeren, og vi tror på at denne release kommer til at sælge uden meget hurtigt!

Hvor kan man købe Adidas Ultra Boost 3.0 Pearl Grey?

Det kan du hos Adidas og udvalgte forhandlere fra torsdag d. 23. marts. Releasen er kommet ret pludseligt og uden varsel, men dette gør den ikke mindre attraktiv! Så man skal være KLAR når den kommmer online.
Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Adidas Ultra Boost 3.0
Pearl Grey/Trace Cargo
BA8847

Adidas Ultra Boost 3.0 Pearl Grey

Adidas Ultra Boost 3.0 Pearl Grey

Adidas Ultra Boost 3.0 Pearl Grey

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00