Adidas Ultra Boost 3.0 Oreo

Adidas Ultra Boost 3.0 Oreo

Dette forår forventes denne Adidas Ultra Boost 3.0 Oreo at release. Og vi tror det kommer til at gå rigtig vildt for sig.

Klik her for direkte link til Sportmaster hvor den releaser ved midnat d. 1. februar.

Det her er det nyeste medlem af Adidas Ultra Boost familien. Adidas Ultra Boost 3.0 der fornylig havde sin release har formået at bringe hypen op til et nyt niveau. Der vil altid være dem der synes at de originale udgaver var de bedste, men den generelle holdning til 3.0 udgaven er at den er mere end godkendt. Særligt det semi transparente ‘cage’ nyder stor anerkendelse, sammen med den nye Primeknit overdel.

Alle der har haft et par Ultra Boost kender den komfort Boost mellemsålen giver, og den er naturligvis intakt og går hele vejen fra hæl til tåspids.

Med denne Adidas Ultra Boost 3.0 Oreo model Adidas nu sender på markedet får vi en overdel i vævet Primeknit i hvid og sort, placeret på den originale hvide Boost mellemsål. Hælkappen på denne colorway er sort, hvilket gør at denne skilder sig ud fra mange andre colorways.

Hvis du kan lide at læse vores gratis sneaker nyheder her på coolsneakers.dk – skal du være velkommen til at like vores Cool Sneakers Facebook Side hvor vi holder dig opdateret om de sidste sneaker nyheder.

2017 forventes at blive endnu et stort år for Adidas og i særdeleshed Ultra Boost og NMD modellerne. Vi vil som sædvanlig følge op på både de løse rygter og tidens største og mest populære releases. Husk at holde øje med vores Sneaker Release Kalender hvor du altid kan finde ‘den næste store release’ der kommer i en butik i nærheden af dig. Se også Adidas Ultra Boost 3.0 navy sneakeren!

Hvor kan jeg købe Adidas Ultra Boost 3.0 Oreo?

Denne Adidas Ultra Boost 3.0 Oreo forventes releaser d. 1. februar hos udvalgte Adidas forhandlere. Klik her for direkte link til Sportmaster hvor den releaser ved midnat.

Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Adidas Ultra Boost 3.0
Footwear White/Core Black
S80636

Adidas Ultra Boost 3.0 Oreo

Adidas Ultra Boost 3.0 Oreo

Adidas Ultra Boost 3.0 Oreo

Adidas Ultra Boost 3.0 Oreo

Anmeldelse fra TRUSTPILOT

Viktor Frandsen
“Har ledt efter efter par helt specielle sneakers i lang tid uden held. Jeg skrev til dem for at høre om de kunne hjælpe og i løbet af kort tid hjalp de mig med at finde dem til mig.”

5 / 5 stjerner