Adidas Ultra Boost 3.0 Black Silver

Dette forår forventes denne Adidas Ultra Boost 3.0 Black Silver at release. Og vi tror det kommer til at gå rigtig vildt for sig.

UPDATE: Denne Ultra Boost colorway releaser d. 29. marts!

Det her er det nyeste medlem af Adidas Ultra Boost familien. Adidas Ultra Boost 3.0 der fornylig havde sin release har formået at bringe hypen op til et nyt niveau. Der vil altid være dem der synes at de originale udgaver var de bedste, men den generelle holdning til 3.0 udgaven er at den er mere end godkendt. Særligt det semi transparente ‘cage’ nyder nyder stor anerkendelse, sammen med den nye Primeknit overdel.

Alle der har haft et par Ultra Boost kender den komfort Boost mellemsålen giver, og den er naturligvis intakt og går hele vejen fra hæl til tåspids.

Med denne Adidas Ultra Boost 3.0 Black Silver model Adidas nu sender på markedet får vi en overdel i vævet Primeknit i sort og sølv, placeret på en helt sort Boost mellemsål. Snørrebåndene matcher denne colorway super fint og er ligeleden sort/sølv farvede. Vi har ikke set nogen billeder af det endnu men de kan sagtens tænkes at være reflekterende som tidligere set.

Denne colorway bliver med garanti super svær at få fingrene i. Faktisk forventer vi at den kan gå hen og blive en af de mest eftertragtede colorways af Ultra Boost silhouetten til dato.

Hvis du kan lide at læse vores gratis sneaker nyheder her på coolsneakers.dk – skal du være velkommen til at like vores Cool Sneakers Facebook Side hvor vi holder dig opdateret om de sidste sneaker nyheder.

2017 forventes at blive endnu et stort år for Adidas og i særdeleshed Ultra Boost og NMD modellerne. Vi vil som sædvanlig følge op på både de løse rygter og tidens største og mest populære releases. Husk at holde øje med vores Sneaker Release Kalender hvor du altid kan finde ‘den næste store release’ der kommer i en butik i nærheden af dig. Se flere modeller fra Adidas Ultra Boost 3.0

Hvor kan jeg købe Adidas Ultra Boost 3.0 Black Silver

Denne Adidas Ultra Boost 3.0 Black Silver forventes at release inden længe hos udvalgte Adidas forhandlere.
Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Adidas Ultra Boost 3.0
Black/Black/Silver
BA8923

Adidas Ultra Boost 3.0 Black Silver Adidas Ultra Boost 3.0 Black Silver

 

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00