Adidas Ultra Boost 1.0 Solar Yellow

Release dato:

3. oktober, 2019

Model

Adidas Ultra Boost 1.0

Colorway

Solar Yellow-Core Black

Style:

EH1100

Release dato:

3. oktober, 2019

Model:

Adidas Ultra Boost 1.0

Colorway:

Solar Yellow-Core Black

Style:

EH1100

Info om Adidas Ultra Boost 1.0 Solar Yellow releasen

Nu kommer den sindsygt lækre Adidas Ultra Boost 1.0 Solar Yellow endelig tilbage!

Første release var tilbage i 2015. Overdelen er muligvis den flotteste Ultra Boost overdel nogensinde. Denne er konstrueret i sort og gul tråd, som giver et utrolig flot udtryk. Det sorte fortsætter desuden på hælkappen og ydersålen.

Mellemsålen er, som navnet antyder, lavet i Adidas’ utrolig komfortable Boost.

Vi tror at re-release af denne Adidas Ultra Boost 1.0 Solar Yellow kommer til at få meget fokus. Neonfarverne er meget oppe i tiden, og silhuettens udtyk går næppe af mode foreløbigt. Vi anbefaler derfor at man sidder helt klar ved release, hvis disse skal være en del af din samling. Se vores liste over forhandlere længere nede på siden, og hold øje med vores Facebook og Instagram.

Om man er til den nye Ultra Boost 19 eller denne originale version, så er der ingen tvivl; Boost er kommet for at blive! Jeg (Simon) har adskillige Ultra Boost modeller i min samling. Selv hvis jeg sammenligner med alt hvad jeg har og har haft, så er der kun én silhuet der vinder på komfort; Ultra Boost 1.0. Kombinationen af Primeknit og Boost er uovertruffen.

Hold godt øje — der kunne komme flere 1.0 colorways snart.

Mange flere Adidas releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Adidas Ultra Boost 1.0

Som du har kunne læse, releaser Adidas Ultra Boost 1.0 Solar Yellow inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 3. oktober, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.