Adidas Superstan

Release dato:

22. februar, 2020

Model

Adidas Superstar

Colorway

Cloud White/Cloud White/Green

Style:

FW9328

Release dato:

22. februar, 2020

Model:

Adidas Superstar

Colorway:

Cloud White/Cloud White/Green

Style:

FW9328

Info om Adidas Superstan releasen

Der er ikke noget at sige til det hvis du ikke kender Adidas Superstan sneakeren …endnu.

Ved første øjekast er det en sneaker der virker ekstremt bekendt, men på samme tid er helt galt på den.

Vi kender alle Stan Smith sneakeren, inspireret af tennis legenden Stan Smith. I år det 50 året for superstjernen, Adidas Superstar, og det bliver blandt andet markeret med denne Adidas Superstan der er en ren fusion.

Adidas SuperStan er bygget op af elementer fra de to klassikere. Læderoverdelen er Stan Smith når det er bedst, med de perforerede tre Adidas striber på siden af skoen. Sålen og den ikoniske Shell toe er fra Adidas Superstar sneakeren, og pludselig har du en Adidas SuperStan sneaker der både virker bekendt og helt ny på samme tid.

Hvis du ligesom undertegnede vil have fingrene i den nye Adidas hybridsneaker vil danske forhandlere som Rezet Store og Size? være rigtig gode bud.

Der er endnu ikke meldt noget officielt ud om yderligere colorways af denne model, men man skulle da kende Adidas dårligt hvis ikke vi kan forvente mange flere modeller i løber af året. Det håber vi i hvert fald på.

Mange flere Adidas releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Adidas Superstar

Som du har kunne læse, releaser Adidas Superstan inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 22. februar, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.