Adidas Rod Laver Silver Reflective

Adidas Rod Laver Silver Reflective – Det her er den sølvfarvede udgave af de nye Adidas Rod Laver modellerne der er udstyret med en helt ærlig feature.

Køb Adidas Rod Laver Black Reflective hos Rezet Store lige nu.

Denne model er nemlig udstyret med en sølvfarvet overdel i fuldt 3M reflekterende materiale, der giver den effekt at hele din sko lyser op når den bliver belyst i mørke.

En ultra fed feature, der er både gennemført og stilfuld. Du husker måske at Adidas lancerede sine Stan Smith silhouet med en tilsvarende 3M reflekterende overdel. Hvis ikke kan jeg fortælle dig at de blev vanvittig populære – og de er efterfølgende også blevet handlet til priser godt over den oprindelige købspris for skoen.

Rod Laver ‘Reflective’ findes både i en sort og sølv colorway

Stan Smith er en af de silhouetter der har haft meget fokus fra Adidas side de sidste par år, og med god grund. Jeg er personligt større fan af Rod Laver silhouetten, så denne model er en absolut must have for undertegnede.

Hvor kan jeg købe Adidas Rod Laver Silver Reflective?

Hvis du har det på samme måde skal du ikke holde dig til bage. Nap et par hos Rezet Store hvor de er på lager i både denne sølvfarvede, men også en sort colorway

Adidas Rod Laver Silver Reflective adidas-rod-laver-silver-reflective-03-coolsneakers adidas-rod-laver-silver-reflective-01-coolsneakers

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00