Adidas NMD XR1 Sesame White JD Sports

JD Sports har har i samarbejde med Adidas releaset en række eksklusive colorways – en af dem er denne Adidas NMD XR1 Sesame White JD Sports.

Hele rækken af Adidas NMD release har været ekstremt populær og derfor er det også fedt at se eksklusive samarbejder som dette med JD Sports.

JD Sports er en forholdsvis ny spiller på det danske marked, men men du er måske tidligere stødt på butikskæden rundt omkring i Europa og i særdeleshed i England.

Den danske JD Sports hjemmeside er super fin og sirtimentet er fantastiks både hvad angår sneakers og moderigtigt sportswear.

Hvor kan jeg købe Adidas NMD XR1 Sesame White JD Sports?

Denne Adidas NMD XR1 Sesame White JD Sports colorway kan som navnet antyder det kun købes hos JD Sports.

Adidas NMD XR1 Sesame White JD Sports Adidas NMD XR1 Sesame White JD Sports

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00