Adidas NMD CS2 Grey Shock Pink

Minimalistisk design når det er allerbedst. Den nyeste Citysock er allerede på markedet, men nu er det tid til en ny colorway. Vi kigger nærmere på Adidas NMD CS2 Grey Shock Pink.


Den første gang vi så CS2 silhouetten var det vanvittige collab med danske NAKED og Ronnie Fieg’s butik, KITH. De blev selvfølgelig udsolgt på ingen tid, og vi har ikke grund til at tro andet om denne lækre colorway. Vi anbefaler selvfølgelig at man holder sig til hvis man vil have fingrene i et par!

Hvor kan man købe Adidas NMD CS2 Grey Shock Pink?

Det kan du hos udvalgte Adidas forhandlere fra d. 20. lige over midnat, altså kl. 00:01. Her i blandt kan blandt andet nævnes Afew og Sneakersnstuff.
Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Adidas NMD CS2
Dark Grey Heather Solid Grey/Footwear White/Shock Pink
BA7187

Adidas NMD CS2 Grey Shock Pink

Adidas NMD CS2 Grey Shock Pink

Adidas NMD CS2 Grey Shock Pink

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00