Adidas EQT Support ADV Clear Onix Grey

2017 er skudt igang og Adidas er fremme i skoene fra første dag. Meget snart kommer en ny sæson for hele deres EQT-serie, og det kommer ikke til at gå stille for sig! I dag kigger vi nærmere på Adidas EQT Support ADV Clear Onix Grey.

Adidas EQT Support ADV Clear Onix Grey releaser d. 26. januar hos blandt andet End Clothing.

Silhouetten er forholdsvis ny, og den har taget verden med storm i løbet af hele 2016. Denne colorway er blandt de nye signatur-farver for hele Adidas’ EQT-serie, og vi er vilde med dem! Se også de andre silhouetter som releaser i forbindelse med den nye EQT-sæson lige her.

Hvor kan man købe Adidas EQT Support ADV Clear Onix Grey?

Det kan du fra d. 26. januar hos flere af Adidas’ forhandlere. Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Adidas EQT Support ADV Clear Onix Grey

Adidas EQT Support ADV Clear Onix Grey

Adidas EQT Support ADV Clear Onix Grey

Adidas EQT Support ADV Clear Onix Grey

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00