Adidas Consortium Superstar 80v Metropolis Collaboration

Adidas Consortium Superstar 80v Metropolis Collaboration – Den virker måske bekendt, men der er tale om en helt ny release. Tidligere i år udgav Adidas Superstar City Pack’en, hvor specielt Berlin udgav i grå-ruskind blev en af de mest efterspurgte Superstars længe. Nu har du mulighed for at få en Superstar i grå ruskind igen, denne gang kommer den dog i Premium kvalitet i form af denne Adidas Consortium Superstar 80v Metropolis Collaboration.

 De releaser d. 13. november kl. 00.01 online hos Adidas, Afew Store, Size?, 43einhalb, Sneakersnstuff og End Clothing

På Overkills intagram profil er der allerede stort røre omkring denne sko, så vi forventer også, at det er en af de superstars der hurtigt får ben at gå på. Skoen bliver kun udgivet i 1000 par, så det er absolut en af de mere limiterede Adidas sneakers i år!

Ud over et generelt skarpt look er en lækker detalje at det på hælen med sølv tryk er angivet præcis hvilket par sko ud af de 1000 du har fået fingre i. Man kan jo håbe på at få fat i et lavt nummer.

Hvor kan jeg købe Adidas Consortium Superstar 80v Metropolis Collaboration?

Find dem hos Adidas, Afew Store, Size?, 43einhalb, Sneakersnstuff og End Clothing

Adidas Superstar 80v
S76645

adidasgrå1 adidasgrå2 adidasgrå3

 

 

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.