A Ma Maniére x Nike Jordan Air Ship

A Ma Maniére x Nike Jordan Air Ship

Nu kan vi endelig kigge nærmere på de fantastiske A Ma Maniére x Nike Jordan Air Ship. Hvis du er til klassiske Jordan sneakers, godt håndværk og et samarbejde med et stilet fransk brand, så skal du læse med lige her.

Måske er de mere typen der foretrækker at kigge billeder, og så er der i hvert fald også noget at kigge på her. A Ma Maniére har lagt de første officielle, og flotte, billeder op på deres hjemmeside hvor man også nu kan skrive sig op til at deltage i raffle.

A Ma Maniére x Nike Jordan Air Ship

Som du måske allerede ved er tale om en sneaker der kommer i limiterede mængder, så forvent ikke at de releaser hos mindre sneaker forhandlere. Vores anbefaling er dog at du skriver dig op til raffles hvor det kan lade sig gøre. Vi plejer at anbefale forhandlere som Nike Store og End Clothing der plejer at få fingrene. i denne type releases.

Nike Jordan Air Ship

Style: -

Colorway: White/Green

Release doto: 18. marts, 2024

Køb dine Nike sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Leder du efter Nike sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.