Oplev den ikoniske stil: Puma GV Special

Dyk ned i den ikoniske verden af Puma GV Special, en sko, der genintroduceres med nye farvekombinationer og forbedret komfort for 2024. Inspireret af tennislegenden Guillermo Vilas bringer disse sneakers en unik blanding af sportslighed og mode ind i din garderobe.

Fra dens rødder på tennisbanen til dens nuværende status som et fashion statement, fortsætter Puma GV Special med at efterlade et uudsletteligt aftryk i modeverdenen. De nye farvekombinationer og den forbedrede komfort, inklusiv den tumblede læderkonstruktion og den perforerede tåkasse for åndbarhed, bringer et frisk pust til denne klassiker. Desuden er GV Special kendt for sin ultra-tykke sål, som tilfører ekstra stødabsorbering og udgør et af skoens designmæssige kendetegn.

Puma GV Special er mere end bare et par sko

Tilbage i 80’erne blev denne træningssilhouet født under navnet Puma California og rost for sin “universelle” appel, som beskrevet i Puma’s kataloger. Skoen blev berømt for sin alsidighed, både indendørs og udendørs, og sin karakteristiske indsats i mellemsålen. Senere blev California omdøbt til GV Special til ære for den argentinske Grand Slam-vinder Guillermo Vilas, hvis navn og arv fortsat lever i disse sneakers.

Skoene bliver tilgængelig i en “Hvid” colorway fra den 6. april 2024, med en “Hvid/Marineblå” version, der følger i maj.

Hold øje med vores store sneaker release kalender for mange flere Puma releases.

Køb dit Puma gear her

Vores personlige go-to Puma forhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00