Nye Nike FlyEase produkter til børn på vej

Nu er der nye Nike FlyEase produkter til børn på vej.

Hvis du ikke ved hvad Nike’s FlyEase koncept er, kan vi lige starte her. FlyEase er en række produkter der er designet med et minimalt brug af knapper, lynlåse og andre komplicere mekanismer der kan være svære at håndtere hvis man er et barn eller har en funktionsnedsættelse/handicap der kan være udfordrende.

Vi har tidligere set en række produkter, som bl.a. sneakers der er lige til at trække på uden at skulle binde snørebånd, tasker med særlige lukkemekanismer o.s.v.

Se hele sortimentet af Nike FlyEase produkter lige her!

Nye Nike FlyEase produkter til børn på vej

I løbet af kort tid lancerer Nike en række produkter hvor der igen er tænkt ud af boksen, og denne gang er det særligt børn der er målgruppen.

Vi har ikke set alle produkterne endnu, men vi kan vise et par af de features der kommer til at indgå i kollektionen.

Nye Nike FlyEase produkter til børn på vej

Dynamo Go

En blød hæl på skoen der muliggør at børn selv kan tage sko på er guld værd. Særligt for forældre, som nok kan genkende situationen hvor et barn insisterer på at kunne det hele selv, men måske ikke helt når i mål. Jeg tør ikke tænke på hvor mange minutter man kan spare hver morgen i en travl hverdag på den konto.

Nye Nike FlyEase produkter til børn på vej

Play Pack Bukser

En ny smart snøremekanisme sikrer at bukserne ikke falder ned på disse bukser fra den kommende Play Pack.

Play Pack Jakke

En jakke der bl.a. er udstyret med en forbedret lynlås der er lettere at benytte, samt andre optimeringer tilpasset den udfordrede bruger.

FlyEase Lommer

De nye FlyEase lommer er designet således at de selv om de ikke lukkes med knapper eller lynlåse stadig er dybe nok til at indholdet ikke falder ud. En elastisk åbning sørger for at man let får adgang til lommen, men at frygten for at tabe noget er ikke eksisterende.

Køb dit Nike gear her

Vores personlige go-to Nike forhandlere er, Nike Store, Naked, Size? og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00