Nye Colorways af Adidas Prophere

Nye Colorways af Adidas Prophere

Nu kommer der en række nye colorways af Adidas Prophere silhouetten på gaden.

D. 12. juni releaser hele 7 nye colorways af den populære Prophere sneaker der er en af Adidas nyere silhouetter. Det er ikke en sneaker der er blevet revet af hylderne i samme omfang som vi f.eks. så da Adidas releasede de første NMD modeller, men de kan helt sikkert noget alligevel.

De nye colorways af Adidas Prophere der releaser nu kan måske være med til at vende lidt op og ned på billedet, for der er et par favorit colorways imellem, som nok skal gøre lykke.

Find mere info på disse releases, samt et hav af andre kommende sneakers i Sneaker Release Kalenderen.

Du kan naturligvis købe de nye Adidas Prophere hos Adidas, samt hos forhandlere som Size, JD Sports, Rezet Store og Caliroots.

Nye Colorways af Adidas Prophere

Af de i alt syv nye colorways der releaser er de to af dem udelukkende til damer, mens de resterende fem er til fyrerne.

Til damerne vil vi fremhæve den lækre mintfarvede udgave der passer perfekt til sommer, sol og brune ben. Drengene kan bl.a. glæde sig over at vi endelig kommer til at kunne slå kløerne i hhv. en ‘Triple White‘ og ‘Triple Black‘ colorway som bare altid er eftertragtede.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.