Nike x Emotionally Unavailable

Nike x Emotionally Unavailable

Nu kommer snart et par sneakers på gaden i dette Nike x Emotionally Unavailable samarbejde. Som du kan se på billedet er det naturligvis et par Nike Air Force 1, men med en række lækre detaljer der får dem til at stå ud fra mængden.

Personerne bag ‘Emotionally Unavailable’ er Edison Chen og KB Lee som tilbage i 2014 startede designfællesskabet som nu altså endelig har udmøntet sig i en hel kollektion. Og denne røde Nike Air Force 1 er altså en del af den kollektion.

Af detaljer der er værd at fremhæve brugen af materialer, den iøjnefaldende colorway, samt et feature jeg ikke har set tidligere. Alt efter hvordan du vælger at snørre dine snørrebånd kan du nemlig fæstne en ekstra del på overdelen, og tilføje en lynlås over snørrebånden og straks får skoen et helt nyt moderne udtryk.

“Da vi voksede op i Korea var Air Force 1 skoen universel. Hip-Hop’erne gik med den og det samme gjorde skaterne. Den dækkede mange subkulturer” fortæller Lee. “Den ser bare cool ud fordi den passer til alt.”

Nike x Emotionally Unavailable

Vi ved endnu ikke om flere Nike sneakers finder vej til Emotionally Unavailable kollektionen, men vi håber og lover at holde vores sneaker release kalender opdateret med alt hvad vi ved.

Hvad vi dog med garanti ved, er at denne sneaker releaser d. 14. marts i Nike Store

Nike Air Force 1 x Emotionally Unavailable
Nike x Emotionally Unavailable
Nike Air Force 1 x Emotionally Unavailable

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.