Nike Waffle One - Årets sommerhit

Nike Waffle One – Derfor er den et sommerhit!

Nike Waffle One kunne meget vel gå hen og blive et gedigent sommerhit og det er der flere grunde til. Waffle One silhouetten har rigtig mange af de kvaliteter en rigtig sommer-sneaker skal have og så oven i købet også et par ekstra features som er ren bonus.

Vi har fået tilsendt et sponsoreret eksemplar af Waffle One sneakeren fra Nike Store for der er jo intet bedre grundlag at vurdere en sneaker på end ved at teste den af på egen krop.

Waffle One Sneaker fra Nike

Den viste colorway hedder ‘Active Fuchsia/Black/Coconut Milk/University Gold’ og er en af mange farverige varianter du kan finde på hylderne i Nike Store lige nu.

Helt tæt på Nike Waffle One

Nedenfor følger en lille gennemgang af skoen og tanker om hvorfor den bliver et ægte sommerhit.

Overdelen

Det første indtryk man får af Waffle One modellen er at den er farve- og detaljerig. Skoen er udstyret med en overdel der er bygget op i flere lag, hvor det yderste er transparent. Det har givet designerne mulighed for at lægge en del fine detaljer ind i designet; bl.a. en lille mini swoosh der afsløres under den gennemsigtige overdel.

Overdelen virker super åndbar og er af den grund perfekt til en varm sommerdag hvor man ikke har interesse i at ens fødder skal koge fuldstændigt. Overdelen er ud over de tynde lag udstyret med udvalgte paneler i ruskind, der holder lidt på formerne og samtidig giver skoen et skarpt retro look.

Skoen er udstyret med en række dekorative syninger der også fungerer som et lækkert designelement.

Nike Waffle 1 details

Sålen

Mellemsålen og sålen på Nike Waffle One sneakeren skiller sig ud fra mængden med et særpræget design. Dog ikke mere særpræget end at det i den grad minder om noget vi har set udviklet da Nike i samarbejde med Sacai brandet lancerede deres Vapor Waffle sneakers. Den dobbelte hælkappe er ikke identisk med den der blev introduceret af Sacai, men referencerne er tydelige og fungerer rigtig godt på denne sneaker.

Nike Waffle One Details

Størrelser til alle

En rigtig lækker ting ved denne release er at det er en unisex model. Og ikke bare kan den bruges af alle køn, som man har lyst; den kan også købes i størrelser fra str. 17-49,5. Med andre ord – denne sneaker er super inkluderende og omfavner alle størrelser af fødder.

Mange farverige colorways

Lige p.t. kan du finde en række farverige, så vel som nedtonede colorways af skoen i Nike Store. Hvis ikke du er faldet over en der lige passer til din smag skal du læse videre, for nu bliver det sjovt.

Waffle One Colorways

Design dine egne Nike Waffle One

Med Nike by You kan du lige nu designe din helt egen unikke Nike Waffle One sneaker.

Design din helt egen personlige sneaker her!

Hvis du vil læse mere om muligheden for at designe din egen model, kan du læse mere i dette indlæg, hvor vi modtog et par skarpe designbud fra en række danske sneaker-influencere.

Design dine egne Nike Waffle One By You

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.