Nike SB React Leo

Nike SB React Leo: Leo Bakers Første Nike SB Signatur Sneaker

Nike SB React Leo markerer Leo Bakers debut som Nike SB signaturskodesigner, og den imponerer med sine innovative funktioner og kreativitet uden grænser. Dette indlæg tager dig med ind i skaterens drømmeverden og udforsker de utrolige detaljer i Leos første signatursko.

Du kan købe de nye SB React Leo i udvalgte skateshops og i Nike Store.

Nike SB React Leo

Nike SB React Leo – Skabt til Atleter med Stil

Med den nye SB React Leo model, har Nike leveret en sko, der ikke går på kompromis. Den afspejler Nikes forpligtelse til at servicere atleter og imødekommer Leos behov for højtydende funktionalitet og en umættelig kreativitet. Skoen er en ny, kønsneutral tilføjelse til SB-serien og byder på et smørblødt læderoverdel med ruskindsoverlays på de mest udsatte områder.

Moderne Teknologi Møder Personlige Detaljer

SB React Leo henter inspiration fra ikoniske sko fra Nike-arkiverne samt Leos foretrukne skate-essentials. Skoen smelter moderne teknologi sammen med personlige detaljer og subtile couture-inspirerede elementer. Den minimalistiske design tilbyder en klassisk midtop-konstruktion, der giver en “indløbet” følelse, session efter session.

Nike SB React Leo

Små detaljer, stor stil

Fra farverige bånd og hæltag i bånd til den tonale “Leo” monogram gentagelsesmønster og den tilpassede indersålskunst, udstråler Nike SB React Leo Leos modige tilgang til skatemode med en forfinet tilgang. Fra pasform til funktion leverer React Leo klassisk innovation med tredobbelt forstærkede sømdetaljer i ollie-området og på tåen, en hybrid vulkaniseret kopsål-konstruktion og en responsiv Nike React mellemsål, der giver greb, brætoplevelse og responsiv støddæmpning.

Leo Bakers Første Nike SB Signatur Sneaker

En sko, der holder

“Jeg ønskede, at skoen skulle være funktionel med øjeblikke af elegance og en modevenlig stemning, men først og fremmest en fantastisk skatesko,” siger Leo. “Overlays med tåkappen skaber tre lag, så det tager lang tid at slide dem op. Den tredobbelte søm på tåen hjælper virkelig med holdbarheden. Jeg ønskede, at den skulle holde længe, men være god at skate med lige fra æsken. Så denne nye vulkanskopsål-kombination er perfekt til det. Det er alt, hvad jeg nogensinde kunne have drømt om i en sko. Jeg er virkelig stolt af den.”

SB React Leo lanceres den 15. september i udvalgte skateshops og i Nike Store.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.