Nike React Element 87 – Årets sneaker 2018?

Er Nike React Element 87 årets sneaker 2018? Det ser vi nærmere på denne artikel.

Hvert eneste år udgiver Nike, Adidas mf. helt nye sneakersilhuetter og i år er ingen undtagelse! Tidligere har Nike haft rigtig godt fat i sneakermarkedet med deres model Nike Roshe run, som var et must-have for både entusiastiske Sneakerheads og den helt almindelige forbruger. Efterfølgende formåede Adidas også at tage sneakerverdenen med storm, da de lancerede deres super populære Adidas NMD model, som længe var udsolgt på meget få sekunder. En sneaker man næsten skal være blind for at have undgået

I år 2018 forsøger de kendte sneakerbrands stadig at sætte dagsordenen for, hvordan moden skal udvikle sig fremover. I den forbindelse stiller vi spørgsmålstegn ved om Nikes nye helt store satsning Nike React Element 87 kan gå hen og blive årets sneaker i 2018.

Nike har i 2018 præsenteret os for deres helt nye midsole-teknologi ”React”, som må antages at være en konkurrent til Adidas kæmpe succes ”Boost”. Selve React er teknologien, som Nike React Element 87 tager udgangspunkt i, og derved har man altså skabt fundamentet for en utrolig komfortabel sneaker at gå i.

Nike React Element 87Hvis du vil se flere detaljer om sneakeren kan du se nedenværende video, hvor du kan komme helt tæt på sneakeren både på fødderne og i hånden.

Selve sneakeren er meget præget af moden på diverse catwalks rundt omkring i verden, hvor vi i 2018 har set, at de gennemsigtige materialer virkelig har fået fat i modebilledet. Dette finder vi også på Nike React Element 87’s overdel, som primært består af gennemsigtigt materiale. På trods af at der er brugt gennemsigtigt materiale, så er skoen faktisk utrolig åndbar. Udover at overdelen er see-through, så er overdelen også inspireret af det dekonstruerede look, som sneakermarkedet bæger meget præg af i øjeblikket. Detaljerne på sneakeren består af tydelige syninger og masser af forskellige patches, som mest af alt giver et indtryk af, at skoen er blevet repareret et par gange.

Hvis du er heldig nok til at få fingrene i Nike React Element 87, får du en sneaker, som er taget direkte af catwalkene. Med et dekonstrueret look, gennemsigtigt materiale på overdelen og Nikes nye React-teknologi på sålen har du en sneaker, som ikke mindst er totalt på bølgelængde med de store fashionbrands visioner, men også en fantastisk komfortabel sneaker at have på foden.

Hold øje med forhandlere som Nike Store, Size?, Caliroots og Rezet Store hvis du skal have fingrene i et par Nike React Element 87

På nuværende tidspunkt er Nike React Element 87 udkommet i 4 forskellige colorways og har været udsolgt på sekundet, de er blevet sat til salg. I løbet af efteråret vil vi helt sikkert se flere colorways på sneakeren, og lige nu florerer der mange rygter om et kommende samarbejde mellem det japanske streetwear brand ”UNDERCOVER” og Nike på React element 87 modellen, som allerede nu er et samarbejde rigtig mange sneakerentusiaster ser frem til.

Nike React Element 87

Om Nike React Element 87 går hen og bliver årets sneaker i 2018 er endnu ikke sikkert. Hypen omkring sneakeren er enorm, og hvis Nike formår at markedsføre sneakeren endnu mere end de hidtil har, er Nike React Element 87 helt klart frontløber af favoritterne til at tage titlen som ÅRETS SNEAKER 2018.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.