Nike Noise Cancelling Collection

Nike Noise Cancelling Collection

Nu skal vi kigge nærmere på den nye Nike Noise Cancelling Collection.

Navnet ‘Noise Cancelling’ stammer fra en atlets evne til, at lukke al larm ude, når der skal performes på de største internationale scener. Derfor er det også store Nike atleter som tennisspilleren Maria Sharapova, BMX rytteren Nigel Sylvester og NFL spilleren Odell Beckham Jr. der hver har fået deres egen Noise Cancelling sneaker.

Maria Sharpova har fået en lydløs Nike Cortez, Nigel Sylvester et par Nike Air Jordan 1, og sidsts har Odell Beckham Jr. fået et par klassiske Nike Air Force 1.

Hvornår larmer en sneaker mindst muligt? Selvfølgelig når den er all white. De 3 par sneakers i denne kollektion er helt hvide, men blevet tilføjet nogen virkelig lækre detaljer.

Larmende detaljer

 

 

Swooshen er sat på skoen ved hjælp af nogen grove sting/syninger, og hvis den larmer for meget kan du blot fjerne den efter behov. Det samme gør sig gældende med den strap der, med en trykknap, er sat fast på selve pløsen. Lækre detaljer der hæver niveauet på disse sneakers en hylde eller to op.

Her kan du købe Nike Noise Cancelling Collection

Ikke alle forhandlere er bekræftede endnu, men hold øje med nedenstående Nike forhandlere, når skoene releaser d. 12. marts 2019.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.