Nike GO FlyEase

Nike GO FlyEase – Så bliver det ikke nemmere

Med de nye Nike GO FlyEase bliver det altså ikke nemmere at tage sko på.

Da Nike udviklede deres selvsnørende sko med Adapt teknologien tænkte man at nu bliver det ikke nemmere, men det er det altså nu.

FlyEase teknologien er oprindeligt udviklet som et hjælpemiddel til mennesker med fysiske handicap, der kan have svært ved f.eks. at snøre sko. Vi har set flere udviklinger af systemer, med alt fra velcro, smarte lynlåse og sko man som Nike Air Max 90 FlyEase kunne træde direkte ned i. 

Nike GO FlyEase

Over det seneste år er denne teknologi nu blevet forfinet til denne Nike GO FlyEase sneaker som efter min mening er blever ret fed. Skoene er designet med en bunke detaljer, der virkelig inviterer til leg og kreativitet.

Nike’s designere har ikke været nærige med farverne og resultatet er en stribe rigtig fine colorways der i den grad pynter.

Nedenfor kan du læse lidt om tankerne bag designet.

Hvornår kan man købe Nike GO FlyEase?

Nike GO FlyEase releaser i Nike Store senere på året. Vi har ikke fået den endelige dato, men hold øje med vores store Sneaker Release Kalender hvor vi holder dig opdateret med de mange forskellige colorways, priser og forhandlere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.