Nike Air Max 97 Silver Bullet Golfsko

Nike Air Max 97 Silver Bullet Golfsko

Har du nogensinde haft lyst til at spille golf? Hvis ikke kan det være at den nye Nike Air Max 97 Silver Bullet Golfsko får dig på andre tanker.

Nike har sat mere fokus på deres golfsko og opgraderet dem det seneste stykke tid. I hvert fald opgraderet dem hvis man synes det er fedt at være iført golfsko der ligner ikoniske Nike sneakers.

Vi har tidligere set Nike release golfsko i samarbejde med Jordan brandet. Og med ret stor succes.

Tjek alt det lækre golfudstyr fra Nike lige her!

Med releasen af denne Nike Air Max 97 Silver Bullet Golfsko kommer de med garanti til at skabe en stensikker succes, og vil vil ikke blive overraskede hvis skoene kommer til at havde i hænderne på folk som ingen interesse har for golf overhovedet.

Nike Air Max 97 Silver Bullet er oprindeligt inspireret af formen og farven på de japanske lyntog. Om de kan nedbringe dit golfhandicap er op til dig selv. Én ting er dog sikkert, du kommer ikke til at gå ned på udstyr og god stil når du rammer din lokale golfklub.

Her kan du købe Nike Air Max 97 Silver Bullet Golfsko

Nu er de smukke golfsko kommet til salg. Hold øje med Nike Store, hvor du har de allerbedste muligheder for at købe skoene.

Nike Air Max 97 Silver Bullet Golfsko
Nike Air Max 97 Silver Bullet Golfsko

Vi har tidligere set Nike lave golfsko inspireret af klassiske Air Max silhouetter. Nedenfor kan du se at både Air Max 1 og Air Max 90 har været under kniven.

Nike Air Max 1 Golfsko
Nike Air Zoom 90 Golfsko

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.