Nike Air Max 90 FlyEase

Nike Air Max 90 FlyEase

I starten af marts måned releaser de nye Nike Air Max 90 FlyEase.

FlyEase konceptet er som udgangspunkt udviklet af Nike med henblik på mennesker med nedsat fysisk funktion, altså folk med fysiske handicap. Det vil sige at man ønskede at skabe en stribe performance produkter der er lette at komme ind og ud af. Det er ikke svært at forestille sig hvor svært det kan være at skulle snøre snørebånd med et handikap. Tidligere har Nike lanceret FlyEase velcro åbninger, samt store lettilgængelige lynlåse.

Læs også om: Den perfekte sneaker til sundhedspersonalet

Nike Air Max 90 FlyEase skiller sig ud fra de tidligere FlyEase releases ved at være en sko der er designet til bare at træde direkte ned i. Alt det man som barn har lært man ikke må er nu tilladt, og faktisk ‘den rigtige måde’ at gøre det på.

Når man kigger på den måde Nike markedsfører denne kampagne, tyder det på at de ikke blot henvender sig til folk med handicap, men imod hele målgruppen for sneakers. Det er naturligvis også oplagt at henvende sig til børn, og denne sko kommer også i børnestørrelser.

Nike Air Max 90 FlyEase til Børn

Nike Air Max 90 FlyEase kommer til foråret

De nye sneakers er planlagt til at release i Nike Store d. 3. marts i størrelser til både voksne og børn. Hold øje med vores store Sneaker Release Kalender for de nyeste modeller og colorways på markedet.

Nike Air Max 90 FlyEase
https://www.coolsneakers.dk/recommends/nike-store
Nike Air Max 90 FlyEase

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

Black
friday

Rabatkoder & TILBUD på
sneakers & Streetwear

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.