NIKE AIR JORDAN 3 JTH BIO BEIGE – Højeste kvalitet på en sneaker i år?

En sneaker af allerhøjeste kvalitet

Den 28. august releasede en af de mest ventede Nike Air Jordan 3’s i år 2018. Sneakeren går under navnet Nike Air Jordan 3 JTH Bio Beige og er resultatet af et stort samarbejde mellem popsanger og skuespiller, Justin Timberlake, og Jordan Brand.

Sneakeren som vi gennemgår her i artiklen er specielt udvalgt på baggrund af Justin Timberlakes seneste album, hvor den nye sneaker repræsenterer hans femte nummer ”Higher Higher”.
Nike Air Jordan 3 JTH Bio Beige AV6683-200
Helt generelt er det den velkendte Nike Air Jordan 3 model, som er grundstenen i denne collaboration. Sneakeren er Tinker Hatfields første design for Jordan Brand, og er Michael Jordans tredje signatur-sko ud af en lang række. Kendetegnet for sneakeren er elefantprintet, som stortset altid er at finde på Nike AJ3. Desuden er det den første Air Jordan model med synligt Air-unit i midtsolen.

Hvis du vil se flere detaljer om sneakeren, kan du i min nedenværende video komme helt tæt på sneakeren både på fødderne og i hænderne.

Denne udgave af Air Jordan 3 modellen udkom i en Bio Beige farve med sort elefant-mønster både på for og bag. På anklen af sneakeren står der ”HIGHER”, som tidligere skrevet er en reference til det femte nummer ”Higher Higher” på hans seneste plade. Desuden står der hhv. ”FAME IS A LIE” og ”STRESS IS CRUEL” på sålerne, som begge er citater taget ud fra sangteksen.

Nike Air Jordan 3 JTH Bio Beige AV6683-200Jordan Brand har virkelig kælet for denne sneaker. Der er brugt en super lækker korthåret ruskind på størstedelen af sneakeren, og dertil har man også benyttet sig af læder i rigtig høj kvalitet. Materialerne på sneakeren er af så høj kvalitet, at det er sjældent der man finder noget lignende. Det er muligvis den sneaker i 2018, som har haft det lækreste ruskind.
Nike Air Jordan 3 JTH Bio Beige AV6683-200
Alt i alt er Nike Air Jordan 3 JTH Bio Beige en af de bedre releases af Nike Air Jordan 3 modellen i år. Historien bag sneakeren og den enormt høje kvalitet af materiale taler alt sammen for, at dette er en sneaker, som kan forventes at blive set på fødderne af mange af de store stjerner (inklusiv Justin Timberlake) i løbet af efteråret.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

Black
friday

Rabatkoder & TILBUD på
sneakers & Streetwear

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.